Teakdæk

2G7u012KLZsL igD7fwlt wu1htDrL4Nz74b6v4njb4
Sidst ændret: 03/12-17

Fin beretning fra Jørn om hvordan han bortskaffede nedslidt teak på dækket og konverterede til et fint konventionelt dæk.

Undertegnede er gået modsat. Vi ville gerne have teak i cockpit og bagperron på Rimfaxe, som vi købte i 2007 som brugt hos X Yachts, efter at den havde gennemgået deres koncept omkring brugtbådsrenovering.

Jeg kontaktede Gesten Bådaptering, der er storleverandør til X-Yachts, og de leverede et færdigt cockpit-sæt incl. lim og fugemasse og primer og en god beskrivelse, lige til at gå i gang med. Ikke noget med at jeg skulle lave skabeloner og den slags.

Teaken får man leveret i færdige, fugede plader, der passer perfekt til de enkelte sæder, og monteringen blev klaret på en uges tid efter landsætning i oktober 2014 og mens der endnu var ok arbejdstemperatur.

Vi har båden stående indendørs om vinteren, hvilket også gjorde arbejdet nemmere.

Selvom jeg havde forsøgt at tænke det hele godt igennem, gjorde jeg naturligvis nogle småfejl, hvilket dog ikke har påvirket resultatet i nævneværdig grad. Disse småfejl lægger kun jeg mærke til (tror jeg). 

Under alle omstændigheder blev resultatet meget tilfredsstillende, og Gesten har virkelig leveret et produkt af høj kvalitet.

Venlig hilsen

Niels Thal Jensen

DEN 294 Rimfaxe

Se billederne herunder