Nyheder

X-332’er DM 2018

Som vi drøftede ved vores generalforsamling, har vi nu gjort alvor af at lave løb i løbet ifbm vores DM rundt om Fyn weekenden 25-27 maj fra Bogense.


Vi vil lave 7 løb i alt. 6 af disse løb udgøres af delstrækningerne mellem meldepunkterne:


1: Start - Gl Lillebæltsbroen

2: Gl. Lillebæltsbroen - Helnæs

3: Helnæs - Svendborg (Runde marina)

4: Svendborg (Runde marina) - Storbæltsbroen

5: Storebælts broen - Fyns Hoved

6: Fynshoved – Mål

7: Overalt 


Hver delstrækning tæller som en sejlads med normal point tildeling (førsteplads 1 point, 2 plads 2. point, etc)

Yderligere tæller overalt resultatet med i det totale regnestykke. Hurtigste båd rundt om fyn tildeles 1 point. 2 plads tildeles 5 point, 3 plads 6 point etc. Det giver mulighed for at ændre placeringerne fuldstændigt for dem der måtte komme dårligt fra start......

Vi vil forsøge at bruge TrackTrack tiderne, men tør ikke endnu stole på disse bliver tilgængelige umiddelbart efter sejladsen, hvorfor hver båd selv skal notere deres tid ved passering af meldepunkterne (klokkeslæt). 

Vi vil inden sejladsen fremsende et regneark med de tilmeldte bådes mål, som kan benyttes til beregning af placeringer for de der har lyst til selv at lave placerings beregninger under sejladsen hvis TrackTrack data bliver tilgængelige. Yderligere vil vi fremsende en skabelon til alle for tilbage rapportering af deres tider, så vi kan få en hurtig kåring af Danmarks mesteren efter sejladsen. 

Kender du en X-332’er der endnu ikke er tilmeldt FynCup, så se om du/I ikke kan overtale dem til at deltage.

 

Med venlig hilsen

X-332 klub

Jens Frisbæk Sørensen 

 

 

X-332 klubbens DM 2018
Kære alle X-332'ere, 
Som vi har skrevet ud og som vi nævnte ifbm vores generalforsamling hos Gesten Bådapetering, så har vi nu testet om der var interesse for et seperat DM i weekenden efter FynCup. Det viser sig at det er der ikke. Vi har fået svar på vores forespørgsel fra to båden, og disse kunne ikke med sikkerhed binde sig til weekenden efter FynCup. 

Vi har derfor valgt igen at afholde DM ifbm FynCup'en. Så meld jer til sejladsen, vi skulle gerne matche X-99'ernes fremmøde til deres DM ifbm FynCup'en 

Denne afgørelse åbner også muligheden for endnu mere sejlads, da der weekenden efter afholdes Fyn Rundt fra Kerteminde. Vi ved at to X-332'ere er tilmeld og de ser gerne flere på banen. Så hermed er opfordringen givet videre.

Har I viden om, eller deltager I selv i sejladser med jeres X-332'er, så giv det videre til bestyrelsen så vi kan formidle det på hjemmesiden. Vi vil gerne medvirke til, at så mange mødes som muligt i kapsejladserne rundt i landet.

 

Klubmesterskab 2017 fra Palby Cup

Følgende både deltog i vores klubmesterskab: 26. - 28. maj 2017X-332 FrisbæX DEN 357 Jens Sørensen Århus DH (GPH) X-332 Xelinna DEN 110 Poul Johannsen Egå DH (GPH) X-332 Xdream DEN 223 Henning Ebdrup Nielsen Bogense Sejlklub DH (GPH) X-332 PELEX Den ... Læs hele artiklen

Videolinks m.v.

FYNCUP ÅR 2017https://youtu.be/zvxa4ofDOEQFyn cup 2016 med Niels kling fra Palby og Troels Lykke fra minbaad.dk Hvis du spoler frem til tidspunktet 4:39:39 så kommer der et lille indslag om X-332 med vores Xelinna v/ Poul Johannsenhttps://youtu.be/lI... Læs hele artiklen